Biện pháp lưu trữ vật dụng hoàn hảo cho nhà chật

Chủ đề thuộc danh mục 'Chuyện trò linh tinh' được đăng bởi lalamini, 10/9/21.

Tags:
 1. lalamini

  lalamini Mới đăng kí

  Biện pháp lưu trữ vật dụng hoàn hảo cho nhà chật Không còn phải dựng góc tường hay dấu dưới gầm giường, bạn có thể tìm những cách khác hay ho hơn nhiều để cất những chiếc bàn để là quần áo này! Chẳng ai muốn mặt một bộ quần áo nhàu nhĩ cả, và chính vì thế mà bàn là ra đời. Tất nhiên, bàn là ra đời sẽ cần đến chiếc bàn để là quần áo phẳng phiu. Nhưng làm thế nào khi nhà Kita Group Vĩnh Long bạn nhỏ và chẳng có chỗ để chứa chiếc bàn to đùng ấy? Hãy thử xem những gợi ý dưới đây của chúng tôi và bạn nhất định sẽ tìm được giải quyết cho vấn đề của mình. Hãy tận dụng những chiếc tủ ngăn kéo để dấu đi chiếc bàn là quần áo này. [​IMG] Vấn đề nằm ở chỗ làm sao dấu nó đi một cách hoàn hảo nhất. Bạn có thể gập đôi chiếc bàn và bỏ vào ngăn kéo giúp vừa gọn với không gian ngăn kéo nhà bạn Dự án Kita Group tại Vĩnh Long. Ngay bên cạnh chiếc tủ chứa chiếc bàn là quần áo chính là ngăn tủ để treo quần áo vừa được là giúp bạn không phải di chuyển để treo quần áo, hay để quần áo xuống và rồi lại bị nhăn như chưa được là. Nếu bạn đang tìm kiếm cách nào đó hiện đại hơn những cách thông thường, vậy thì bạn có thể đặt loại ngăn kéo đẩy cho chiếc tủ nhà mình. Ngay sau khi được kéo ra, phần lò xo phía dưới sẽ nângchiếc bàn sẽ tiếp nối với mặt tủ, giúp bạn là quần dài hay váy càng tiện lợi hơn Thêm một thanh sắt làm chân đứng, sau khi dùng xong chiếc bàn này sẽ được móc vào móc treo trong tủ. Rất gọn gàng và tiện dụng. Treo lên cũng là một giải pháp để tiết kiệm diện tích. Chúng ta thường làm gì với phần lưng cánh cửa phòng? Thường chúng ta sẽ đóng móc treo quần áo, vậy tại sao không thử đặt chiếc bàn là của mình ở đây? Thiết kế có gắn bệ đỡ phía dưới giúp bàn là vẫn có thể nằm ngang mà không cần dùng chân đế để giữ, bàn là được để trên kệ nhỏ đính kèm phía trên. Rất gọn gàng và khoa học! Hay là bàn là được cất trong tủ, còn bàn được gấp gọn và được bỏ vào ngăn tủ đứng Chiếc bàn được tích hợp cùng với kệ để đồ, sau khi là quần áo xong, bạn chỉ việc gập hai phần đầu bàn sang hai bên hông kệ là được. Thay vì dựng chiếc bàn này ở các góc nhà Dự án Kita Group Vĩnh Long một cách ngổn ngang, bạn có rất nhiều cách để kết hợp và dấu chúng đi như chúng không hề tồn tại, nó sẽ giúp lối đi lại trong nhà thông thoáng hơn và không gian gọn gàng hơn.
   
 2. thanthilan9013s

  thanthilan9013s Mới đăng kí

  Proshow Producer 9 Portable is the version that can be used immediately without installation. This version is already activated, so there will be no yellow text “Made as an evaluation of Proshow Producer” when exporting videos.
  [​IMG]

  Some features of Proshow Producer 9
  ProShow Producer 9 Portable with the ability to create super-fast slideshows, super-cool photo collages with lots of beautiful effects and unlimited customization, ProShow Producer has proven its unique position for photographers. .


  Turn your photos, videos, and music into professional, fully customized video slideshows for customers, friends and family.

  Browse hundreds of royalty-free tracks in the built-in music library to quickly find the perfect soundtrack for your show

  Turn your photos and videos into cool compositions and polished animations with over 1,200 effects and filters.

  Create almost any type of animation, with real-time previews and precise control.

  Build your own custom effects library for streamlined workflows and consistent presentations.
  • [*]Configure settings for Proshow Producer 9 Portable[*]Operating System: Windows Vista, 7, 8, 10 (Windows RT and Windows 10 S are not supported).[*]Processor: 1GHz or higher.[*]System memory: 2 GB.[*]Hard disk space: 70 MB or more.[*]DVD + R / RW / -R / RW Writer. DirectX 8.0 or later.[*]Accelerated 3D graphics – 64MB ram.
  Download Proshow Producer 9 is a version that runs directly without installation, you just need to download and extract it to be able to use it.
  [​IMG][​IMG][​IMG]
   
 3. thanhthaolo1235

  thanhthaolo1235 Mới đăng kí

  UltraViewer is a remote computer control software that helps you to support and handle computer problems quickly and easily without sitting directly on the computer that needs support.
  Features UltraViewer Portable
  UltraViewer Portable is designed to support customers and partners remotely. So the person being controlled can watch what you do on the screen and take back control when they want

  [​IMG]
  You can both control and chat with the person being controlled in a very convenient way. You can press the F1 button to quickly turn on / off the chat window while supporting.

  Easy file sharing: You can send files to partners and receive files easily. All are under the control of the person being controlled.

  You can control multiple computers at the same time or share your screen for multiple machines to see. Support Window XP, Window 7, Window 8, Window 10, Window Server.

  In the past, when there was no software to control remote computers, the technical and sales staff of software companies had to work very hard when the sunny and rainy teams came to support customers. This is both labor-intensive and time-consuming for both the customer and the support person. UltraViewer was born with the purpose of supporting customers immediately, making your work simple, fast and convenient.

  Download UltraViewer Portable
  UltraViewer 5.1.3 Portable is an easy to install utility that does not require advanced knowledge to run suitable even for users with limited computer skills, so it can be useful for professionals who need support regular technical support.

  [​IMG] [​IMG]
   
 4. applelusta9813

  applelusta9813 Mới đăng kí

  The tool created to scrape and transfer Telegram groups or channels active users
  Authentication
  - Multi-account support

  - Authentication to Telegram via API credentials
  - Verification code confirmation through Telegram app
  - User Adder
  [​IMG]

  - Import list of scraped users from .CSV file and start adding them to your group/channel
  - Adding users to channels works only with first 200 users - Telegram Restriction
  - Adding Settings Configuration
  - Control Delays Between Separate Adds (in milliseconds)
  - Select maximum number of users to be added per run
  Feature Upgrades And Support:

  - Automatic and invisible updates of new features and patches to valid users, who purchased license
  - Almost 24/7 Support for users inquiries and issues via Discord server.
  [​IMG] [​IMG]
   

Ủng hộ diễn đàn